dijous, 19 de setembre del 2013

L'Hereu Escampa - Consol, Condol





L'Hereu Escampa

Adobats en l'escena punk originada a La Plana (Manlleu) des de fa uns anys, Guillem Colomer i Carles Va generar decideixen a l'estiu de 2010 provar sort amb un nou projecte anomenat L'Hereu Escampa.
Provinents de dues bandes locals com Woses-Guillem-i turnstile-Carles-, aquests dos amics de tota la vida prenen el model d'emocions punk facturat per la banda de Filadèlfia Algernon Cadwallader i les bandes dels 90 a l'hora de confeccionar el llibre de ruta des del qual deixaran les seves primeres empremtes.
Perquè la cosa agafi veritable impuls, hi ha tres fets que els faran distingir entre la resta. Primer, l'exagerada energia que malgasten en directe; segon, l'ús del català com a llengua d'expressió, una mica més habitual en el folk i el pop, i tercer la seva concepció com a duo compost per bateria i guitarra-format de moda des de la dècada passada gràcies a formacions com The White Stripes, Lightning Bolt, No Age i Japandroids.
Traçant rock a boca de canó sense filtre, el 2011 entren a formar part del petit grup de grups-Ohios, Mates Mates-que donen vida al segell Famèlic. D'aquesta manera, el 16 de Maig d'aquest any entren als estudis Dr.NR amb Edgar Rodríguez-Punch Sound-i graven en aquest mateix dia tot el material que conformarà el seu homònim debut discogràfic, "L'Hereu Escampa" (Famèlic, 2011).
Amb més opcions de reconeixement que en els seus anteriors bandes, Guillem i Carles no han deixat de tocar en sales petites o festivals des de la publicació d'aquest disc, del qual en molt poc temps segur que tenim una continuació que justifiqui les esperances posades en ells per crítica i públic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada