dimecres, 11 d’octubre del 2017

L'HEREU ESCAMPA







Crescuts a l'escena punk de la Plana des de fa uns anys, Guillem Colomer i Carles Generódecideixen l'estiu del 2010 provar sort amb un nou projecte anomenat L'Hereu Escampa. Provinents de bandes locals com Woses-Guillem i Turnstile- Carles entre d'altres, aquests dos amics agafen de referència el model emo-punk facturat als anys 90 a l'hora de confeccionar el llibre de ruta que els servirà per deixar les primeres empremtes.
Hi ha un parell de fets que els donen prou caràcter per a distingir-se de la resta; l'exagerada energia que transmeten en directe i la concepció com a duo de bateria i guitarra, format de moda des de l'última dècada amb formacions com The White Stripes, Lightning Bolt, No Age i Japandroids. Amb la traça del rock com a base principal, sense complexos i directe al cor, el 2011 entren a formar part del segell Famèlic, que naixerà amb l'edició del primer debut homònim de la banda "L'hereu Escampa" (Famèlic, 2011).
Amb un LP a l'esquena "Llamp de Déu" (Famèlic, 2013) i un parell de singles pel camí, reapareixen de nou aquest 2017 amb el seu segon LP "Pren la matinada" (Famèlic, 2017)ple de nous matisos i de maduresa tant emocional com musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada