divendres, 6 d’octubre del 2017

Duble Buble: actuació a Montesquiu

Actuació de Duble Buble a la II Mostra d’Arts Vives, castell de Montesquiu (6 de juliol de 2001)

Van arribar a la tarda per provar so i, des de l’escenari, la visió de l’esplanada i els jardins amb el castell de fons era magnífica. Mentre ens esperàvem va arribar Jorge Drexler amb els seus músics i acompanyants. Per cert, en Xavier, el meu marit, i en Quim Vilaplana van ajudar la mare del cantautor uruguaià a travessar una tanca que impedia accedir a l’escenari. Després de fer proves de so ens vam concentrar en unes habitacions on hi havia els camerinos i vam sopar. 

A les deu del vespre va ser el torn de Jorge Drexler i la seva formació. La seva música, d’un to intimista i poètic, va connectar molt bé amb el públic. Quan el 2004 va guanyar l’Oscar per la cançó «Al otro lado del río», de la pel·lícula Diarios de motocicleta, em va fer una especial il·lusió.

Pels vols de les dotze de la nit pujaven l’escenari i encetàvem el concert amb la mateixa trempera i energia que fa dotze anys. Durant l’actuació vam comptar amb Quim Vilaplana a la bateria (en Fonsu Coromina es dedica a tasques logístiques per Metges Sense Fronteres, cosa que li va impedir ser al concert) i les veus de Joana Serrat i Laura Cruells.

Coincidint amb aquesta actuació, vam publicar Recull, un disc recopilatori en format digital que compta amb quinze temes dels més coneguts del nostre repertori i que vam editar a la memòria del periodista Ramon Barnils. Bé, doncs, després de l’actuació vam estar firmant dedicatòries a un munt de fans entusiasmats. Va ser el somni d’una nit d’estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada