dimecres, 25 d’octubre del 2017

DANIEL BOGA- EL EXILIO






“Coronel” és l’EP de debut de Daniel Boga. Un projecte molt personal del músic Daniel Gó­mez, qui ha construït una elegant proposta de rock actual sense renunciar a reivindicar les múltiples influències dels seus artistes de referència. Boga aconsegueix aproximar a l’es­pectador a un món abrasiu i melancòlic però, alhora, carregat de força i intensitat. Un món que intenta preguntar i proposar petites res­postes als conflictes de la vida.
Amb una marcada personalitat i amb les guitarres com a eix, Daniel Boga ha cuidat la sonoritat del seu disc de debut amb una ins­trumentació pròpia del pop i el rock indie amb “hammonds” o “Lap Steels”. Daniel Boga beu de la música amb què ha crescut i en les seves composicions es pot notar la influència d’ar­tistes com Quique González, Sidonie, Enrique Bunbury, McEnroe o Ángel Stanich. “Coro­nel” s’ha enregistrat als estudis GuitarRec de Barcelona i ha estat produït per l’experimentat Vicen Martínez. “Coronel” compta amb col·la­boracions de luxe com la del baixista Jess Senra de Sidonie.
L’EP està format per quatre cançons que in­terpel·len a l’oient. Històries de relacions entre egos, dobles personalitats o personatges que conformen el particular univers amb el qual l’artista s’obre camí al món de la música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada