divendres, 9 d’agost del 2013

SLEAZY TRIGGER ( HARD ROCK BAND )






El grup Sleazy Trigger neix de les ganes de fer alguna cosa totalment diferent, a la típica música que fa a la comarca d'Osona.
Establerts a Centelles (Barcelona) el grup Sleazy Trigger practica un hard rock influenciat al 100% per bandes dels anys 80.
Kiss.ac / dc, Motley crue, Poison, Aerosmith, Cinderella, Lynyrd Skynyrd, Guns and Roses etc. un estil de música que encara que sembli que esta oblidat, aigue comptant amb un bon nombre de seguidors.
Al principi el repertori de la banda se centrava en versions de grups clàssics.
En aquests moments Sleazy trigger compten amb temes propis que interpreten al costat del repertori de versions. Un concert de Sleazy trigger esta compost de diversos factors.
A part de que la majoria dels temes que són molt coneguts pel públic, la posada en escena és molt dinàmica
i això fa que es converteixi en un espectacle molt amè i amb molta participació dels assistents. Molts casos de gent que no és fanàtica d'aquest estil de música, en un concert de Sleazy trigger surten sorpresos i satisfets.
Sleazy trigger ja porten uns quants concerts a les seves esquenes.
Pràcticament un per setmana des que va començar el grup.
A destacar concerts com el de (Gelida), a la sala Cidsay o el de Sant Vicens de Castellet (Manresa), on l'acollida i resposta del públic va ser molt positiva.
A (Centelles), poble natal dels Sleazy. El grup té un bon nombre de seguidors que solen seguir als seus concerts a ressaltar concerts de (Centelles) com el de Carpe Diem o el City Arms, on van omplir els locals a rebentar. I tant la gent com els membres del grup van sortir eufòrics.
També cal destacar actuacions com a (Manlleu) en l'aniversari de Tatoo Asgard com a caps de cartell.
A (Vic), es va aconseguir omplir fins al límit la Jazz Cava, i a la sala Buk s de (Granollers), el grup va sortir ovacionat. El concert a la sala Mephisto de (Barcelona), donaria una empenta bastant forta al grup.
I les actuacions, se succeeixen una rere l'altra. Sleazy trigger entra al studio per gravar la seva primera demo.


Actualitat:

La demo va ser registrada finalment el dia 26 del 4 del 2008, en els studios Dalton de Parets del Valles.

El cd finalment veu la llum sota el nom de Hollywood style.

I'm ready

One way ticket

Hollywood style

són els tres temes propis que conté la primera demo de Sleazy trigger, amb un estil totalment orientat al hard rock nord americà dels anys 80.

Hard rock, 80's glam, pop metall, Sleazy rock, és tot el que podràs escoltar en la primera demo dels Sleazy.


Un pas més endavant; nou format d'espectacle:

4 juliol 2008 Sleazy trigger afegeix un altre element nou al seu espectacle, es tracta de pirotècnia als concerts realitzats a l'aire lliure, les actuacions es converteixen encara més en una autèntica i espectacular festa de rock and roll.

Després del concert realitzat de la banda sonora a Barcelona, els Sleazy es prenen un parell de mesos de descans, per compondre temes nous.

Recarreguen piles, per arrencar motors i tornar a pujar als escenaris. Ara ja amb cançons noves i algun que altre canvi en el repertori de la banda, els Sleazy trigger estan preparats perquè a l'any 2009 el grup

no pari de tocar en directe i seguir donant passos cap endavant com han anat fent fins el moment!!!

2010 el grup compta amb un nou guitarrista J.morell.

2011 la banda es pren un any sabàtic i edita la seva nova demo ...

Discografia:

Sleazy TRIGGER - HOLLYWOOD STYLE -2008

Sleazy TRIGGER - PULL THE TRIGGER - 2012

Altres artistes que ENS agradin

ac / dc, kiss, Mötley Crüe, Poison, Cinderella, aerosmith, Def Leppard,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada