dimecres, 11 de novembre del 2015

El grup vigatà Est Oest guanya el concurs Sona9




Est Oest són els guanyadors de la quinzena edició del Sona9, la plataforma de grups emergents més important dels Països Catalans. Els vigatans es van imposar a la final als conjunts Coet i Roig!, en una gala molt competida celebrada a la sala Apolo de Barcelona.
El Premi Sona 9 suposa per als guanyadors l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional, la portada de la revista Enderrock de l'agost del 2016 i una mini gira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic.
Est Oest és una proposta de Pop Rock en català nascuda l’any 2014. L’any passat van ser un dels grups seleccionats per actuar als escenaris del Mercat del Ram i Música Viva del VicSona i, enguany, també han actuat per Festa Major Jove, al cicle ArtdePas i, aviat, al Festival Foramuralla.
Aquesta és la tercera ocasió en els darrers cinc anys que un grup osonenc s’emporta aquest prestigiós premi. El 2011 va recaure en el trio vigatà “la Iaia”, i l’any següent, en els osonencs Nyandú.


+ info: http://www.enderrock.cat/sona9/inici

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada