dissabte, 3 de gener del 2015

Quatre de Corda

Quatre de Corda” és una proposta original centrada en interpretar versions de temes de pop-rock. El quartet està format per músics que provenen d’una formació clàssica i són ells mateixos qui fan les adaptacions de grups mítics dels 80’s i els 90’s com “Nirvana”, “U2”, “The Police” o “Dire Straits” així com temes més actuals d’“Evanescence” o “La Oreja de Van Gogh”.
Els components de ‘Quatre de Corda’ són nascuts a Osona i des de ben petits s’inicien en els estudis musicals a les escoles de música dels seus respectius pobles. A principis dels anys 90 es reuneixen per primera vegada formant part de l’Orquestra de Cambra de Vic a la qual pertanyen encara. La seva vinculació amb la música és una constant i a part de l’activitat amb els ‘Quatre de Corda’ alguns membres toquen en altres grups com el “Sindicat” (música folk) o “Safareig” (música tradicional).
L’inici dels “Quatre de corda” és en el 2004 quan els quatre amics, d’afinitats i formacions clàssiques per igual, decideixen deixar de banda el rigor de les conegudíssimes peces de Mozart, Haydn o Schubert per abraçar la diversió tocant versions d’aquelles cançons populars, clàssics del pop-rock dels anys 80’s i 90’s. Temes que ens posen la pell de gallina per ser la banda sonora de les nostres vides, les cançons que encara cantem quan sentim a la ràdio, a les que hi anem afegint les novetats que ens criden l’atenció. Des de llavors, han anat escrivint i assajant nous temes fins a completar la quarantena de cançons que formen el seu repertori.
Els membres del quartet són Roger Pujol Piazuelo (Violí), Hèctor Rodrigo Martos (Violí), Jordi Ricart Castells (Viola) i Arcadi Prat Godayol (Violoncel).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada