dissabte, 3 de gener del 2015

Avikultores Modernos – Con el rabo entre las piernas (1989)







1.- Ingravidez
2.- Pura contradiccion
3.- Extraño poder
4.- Imagenes en blanco y negro
5.- En el anden eterno
6.- Grave error
7.- Cielo e infierno
8.- Vuelta a casa
9.- Mariano
10.- Respuestas sin preguntas



Joan Serrarols (veu), Tomàs Busoms (guitarra), Ernest Barniol (guitarra), Marcel "Xena" Carrera (baix) i Tino Peralbo (bateria). Tino procedia de la mítica banda mod, també barcelonina, Brighton-64.


Van quedar finalistes del concurs Mogollón Barcelona. Els seus quatre components afirmaven que treballaven tant el fons com la forma de les seves cançons i que van néixer moderns.


El 1984 apareix la seva primera referència discogràfica, un single amb els temes 'Fils de plata / Viatge al garatge hermètic' per Discos Aquari, número 1 de la col·lecció "Rock & còmic", amb portada dissenyada per Guillem Cifré.


Editar un Lp el 1986 per al segell PDI, titulat '120 mb', del qual es va extreure el single amb els temes 'Aquestes tu / El sinistre'. La resta van ser 'vas morir', 'Morir en el teu cos', '120 mil·libars', 'Sara', 'Idil·li Nocturn', 'Ritmes vitals' i 'Diamants elèctrics'.


El 1989 graven el seu segon llarga durada, 'Amb la cua entre les cames', en aquest cas, per a Sam Records, subsegell de Blanco i Negro Music. El disc es va editar en els estudis Gema de Barcelona i es va extreure el single que contenia 'Greu error / Tornada a casa'. La producció va córrer a càrrec de Ramon Ferrer. Els temes del treball van ser 'Ingravidesa', 'Pura contradicció', 'Estrany poder', 'Imatges en blanc i negre', 'En l'andana etern', 'Greu error', 'Cel i infern', 'Volta a casa' , Mariano (instrumental) 'i' Respostes sense preguntes '.




Posteriorment, Tino va formar part del grup Groom i, ja el 2004, formaria Tino i Culpables, editant un disc titulat 'Petits grans èxits' per al segell Rock On !.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada