diumenge, 8 de desembre del 2013

ULTIM RECURS




punk protesta contra la societat actual

Els osonencs Últim Recurs, tot i fer uns molt bons concerts al concurs de grups novells Vic Sona, no van poder passar de les semifinals. Des del 2005 el grup de punk de la nostra comarca està treballant en nous temes, aquest any han gravat una maqueta amb els seus millors temes en català i espanyol.


- Des del 2005 «tres col·legues amb poca feina i amb pràcticament gens d’experiència a l’hora d’agafar un instrument musical, vàrem començar a parlar de la possibilitat de fer un grup de música punk»; Últim Recurs. Segons expliquen, fan música «punk, oi i street punk», basen la seva música en «fer arribar un missatge a nivell protesta, de com està muntat tot i què hauríem de fer per poder-ho canviar». Hem parlat amb dos dels components del grup, en Santi Homs “Mikro” i en Xevi Vilà “Vil”, ells ens han parlat de la seva música i els seus projectes.

Què podem trobar en aquesta primera maqueta?

Hi podem trobar els nostres sis millors temes, tres en català i tres en espanyol. Són els millors temes nostres que hem fet durant la curta vida del grup, actualment tenim dotze cançons pròpies. Aquestes sis cançons són les que més bé ens quedaven i les que més ens agradaven als tres.

Quin missatge porten les vostres cançons?

Volem transmetre un missatge a nivell protesta, de com està muntat tot i què hauríem de fer per canviar-ho. Les nostres cançons es basen en ritmes senzills, ràpids de captar i d’entendre, música protesta contra la societat i tot aquest muntatge actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada