diumenge, 8 de desembre del 2013

Suite 24 Concierto Emergenza Mephisto 15/12/07 Primera Parte





Quatre són els components que formen el grup Suite 24. Amb tant sols tres mesos, ja tenen un ampli repertori. El proper 15 de desembre participaran al concurs Emergenza a Barcelona i a principis del 2008 ja tindran la seva primera maqueta.
Com es va formar el grup?
Bé, la idea la va tenir l’Isaac. Tenia uns temes composats, i vaig pensar que era el moment de buscar un grup. En principi, volia fer un grup acústic, un altre guitarra i un baix, jo tocaria la guitarra i cantaria. Em vaig posar amb contacte amb el guitarrista del grup, en Ferran, i desprès amb en Dani, que és el baixista. Vaig assajar amb ells per separat, i també amb un teclat, però hi faltava percussió, i varem començar a buscar un bateria. Vam provar amb un altre bateria i un teclista i al setembre es va incorporar l’actual bateria, l’Edu. I des d’aleshores Suite 24 som nosaltres quatre.
Perquè vau decidir el nom de Suite 24?
Doncs mira, assagem tres cops per setmana, unes onze hores en total, i de tant en tant fem una escapada al Casal d’Avis a fer un cafè. Va ser en un d’aquests descansos quan varem decidir posar-nos Suite 24. Hi havien moltes propostes, però finalment Suite va ser un nom que ens va agradar, i varem pensar que un número darrera li donaria molt de joc al nom, i es va triar el 24. A més, el nom del grup és molt internacional.
Per qui no us hagi sentit mai, com definiu la vostra música?
La nostra musica és pop-rock, i encara més, és pop-rock pur, no hi ha fusions d’altres ritmes, ni influències d’altres tipus de música. Actualment hi han molts grups que fan pop-rock, però amb fusions índies, punk, metal, dance etc…, nosaltres volíem el so natural, i després de moltes hores d’assaig podem dir que ho hem aconseguit, no només fem el so que buscàvem, sinó, pensem que hem creat un so propi, un so Suite 24.
Quines influències musicals teniu?
En tenim moltes. Cada membre tenim les nostres pròpies evidentment, i tots ho posem sobre la taula quan creem els temes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada