dimecres, 6 de novembre del 2013

Canvi de Plans



Canvi de Plans és un grup que va néixer fa 3 anys a Prats de Lluçanès ( Osona ). Vam iniciar el nostre recorregut amb un petit disc enregistrat a Sabadell el qual vam anomenar " S'HA DE FER CAMÍ".
Aquest disc ens ha portat a conèixer més bé aquest petit país que a la vegada és tant gran, aquest disc ens ha permès realitzar 2 gires d'estiu acumulant, durant aquest període de temps, una cinquantena de concerts entre els quals trobem actuacions acompanyant a grans grups i sobretot grans persones del panorama musical com ara: Brams, la Iaia, Dept, Nyandú, Strombers, Txarango, Gossos, Teràpia de Shock, Els Pets entre d'altres.
Aquestes experiències també ens han portat a escenaris importants com ara l'escenari oficial del Mercat de Música Viva de Vic, i a presentar la seva música a sales de referència com Razzmatazz, Stroika i altres sales importants.
Acabats aquests dos estius intensos i bonics Canvi de plans va realitzar dues noves incorporacions a la banda, Saxo i trompeta, donant així una empenta i empremta singular al grup per a experimentar nous sons i reinventar-se dins de la seva essència. Després de tot l'any tancats al local, el dia 5 de maig vam treure el nou disc " Cara o creu" enregistrat amb David Rossell ( cantant de DEPT, guitarrista de MESCLAT I BRAMS).
El disc ha tingut molt bona rebuda i està disponible gratuïtament awww.canvideplans.cat per a tothom d'aquest món perquè nosaltres també tenim ganes de cridar ben fort que som aquí.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada