dijous, 14 de maig del 2020

Hidràulics Mai Tips



Els Hidràulics Mai Tips va ser un grup que va néixer a la comarca d’Osona a principis de la dècada dels 80. La seva victòria en la tercera edició del concurs de Rock de l’Ajuntament de Barcelona va ser crucial, ja que els va permetre anar a actuar a Berlín a l’octubre de 1984. Van actuar en totes les sales importants de Catalunya: Studio 54, Metro, Verdi, KGB, Màgic, etc. i també a França.

El 1985 comença la seva col•laboració amb el Ballet Busca, format per Andrés Corchero i dues noies, especialitzats en la dansa Butoh. A l’octubre del 85 actuen junts en la gravació del programa Perifèric Musical de TV3 i en la primera Biennal de Barcelona.

El desembre del 85 participen en la gravació de la nadala: Armats amb la pistola de la pau, juntament amb grups com Junkel, Avikultores Modernos, La banda rítmica de crsital, Canal 12, Decibelios i Distrito V.

Al juny de 1986 graven el seu mini LP El Rebaño a RNE de Madrid.

El març de 1987 comença la seva col•laboració amb els Inflamables de Burdeus, França. Aquest grup, format per Stephane Monco, Eric Kiya i Jean Eric Rozz, són pintors-graffitti i treballen amb pintura fluorescent. Juntament amb ells fan una mini gira per França. La col•laboració acaba el març de 1988.

Graven el videoclip del tema Las Vegas al juliol del 87. Al setembre apareixen al programa Oh! Bongònia d’en Mikimoto amb el tema Mai Tips.

Aquest grup es va anar dissolent a poc a poc durant el 1988.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada