diumenge, 17 de gener del 2016

Negros Presagios







Us enrecordeu!!! Avui recupero una bella gloria que es diuen Negros Presagios. Us explico en 5 lineas qui eren i qui formava la banda.

1985-1987. Toni Trasserra, veu. Xevi Nuri ·"Tacker", guitarra. Josep M. Vilà "Cocky", guitarra. Ernest Zapata, bateria i percussió. Toni Pallarols, baix. Pere Galobardes, teclats.

Formació de pop-rock nascuda a mitjan de la dècada dels vuitanta resultat de la unió de diferents músics d'arreu de la comarca. Tot i el que es pugui despendre del nom, Negros Presagios no era una banda de rock dur o fosc sinó que era una banda simpàtica i desenfadada amb un directe divertit que se sostentava gràcies a una base musical seriosa i un bon nivell instrumental. La seva discografia inclou l'edició d'un maxi-single homònim amb dos temes, Que cubata! i Cazando ondas, Va ser una de les úniques formacions osonenques que a mitjans dels vuitanta va aconseguir editar en vinil. Un cop Negros Presagios va plegar veles tots els músics van continuar la seva carrera en altres formacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada