diumenge, 21 de desembre del 2014

JORDI GAS







Jordi Gas (Gavà, 1962)

S'inicia a la música estudiant piano al Conservatori del Liceu. Més tard, apareixen la guitarra i el baix ( estudis a l'Aula De Jazz i Música Moderna), instrument amb el que ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional: baixista a la Salseta del Poble Sec, Ai Ai Ai, Sau o Jarabe de Palo.

Paral.lelament, treballa com a tècnic i productor a diferents estudis de gravació: Aprilia (més tard, Laboratorio), Jan Cadela. En aquesta faceta destaquen la producció del primer disc dels Sopa de Cabra, cinc produccions amb el cantautor Enric Hernàez o la direcció musical de la pel.lícula documental d'en Ventura Pons 'El Gran Gato'.

També explota la seva faceta com a cantant solista amb el grup de rumba catalana Ai Ai Ai, enregistrant 'Lo més gran del món' i la gira posterior.

Instal.lat a Vic, osonenc d'adopció, d'allà en surten els seus projectes com a solista.

Al 2006, impulsa Kuopac amb en Valen Nieto (Raydibaum), David Soler i Enric Illa.

I ara, presenta el seu treball més personal: GAS. Nou cançons enregistrades al seu estudi del Passeig de Vic, composades i produides per ell mateix. Ple de força i de lirisme, una feina de 5 anys cuidada a l'últim detall.
1994 SAU (Pep Sala, ...)
1998 / 2003 JARABE DE PALO (Pau Donés, ...)
2004 / 200 KUOPAC (Jordi Gas, Valentí Nieto -Pep Sala-, David Soler,
Enric Illa, Xavi Turull -Ojos de Brujo-)
2008 / 2011 AI AI AI (Pep Lladó, Gato Perez, ...)
2011 / Actualitat GAS MUSIC (Jordi Gas, ...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada