dimarts, 11 de març del 2014

Carles Café



Carles Cafè (Carles Carretero) nascut a Barcelona el 10-08-1972; va descobrir el plaer de tocar el baix amb un grup musical d´amics a la edat dels 19 anys; pero en qüestió de tres mesos van canviar els papers i va convertir-se en el vocalista del grup.

Després d´un any el grup (de nom: Absit) es va disoldre.

A partir d´aqui, Carles continuava tenint inquietuts musicals i va passar per diferents grups i diversos estils ; hard-rock, heavy metal, soul, rock-pop i punk .

Pero a la edat de 30 anys i casi per casualitat va trobar un estil que ell conexía desde ben petit: la rumba catalana. Va apendre a tocar la guitarra a partir d´aquesta epoca i a la edat dels 32 ja componia temas de rumba i dominava la técnica del ventilador.

A dia d´avui Carles continua tocant rumba per locals de Barcelona i de vegades el podeu trobar al Parc Güell tocant pels turistes. També a descobert el gospel i desde fa un any canta com a solista al grup gospelià de Sant Ignasi a la Sagrada Familia.

Carles Cafè; també ha tocat al barri gótic (amb el seu corresponent carnet de carrer) al metro de Barcelona i al metro de Londres on va estar vivint del 1999 al 2001.

El 2006 va decidir anar a viure a Vic i afortunadament va conectar amb l´ambient musical d´Ossona, fins al punt que va treballar per la fundaciò Feduart en l´espai musical Mas de Bigues; fent de recepcionista dels bucks d´assaig i dels alumnes de l´aula moderna.Pel Mas de Bigues han passat Quimi portet, els Catarres; i la iaia va guanyar el concurs de maquetes organitzat en aquets locals amb idea original de Peck (Jaume soler, guitarra solista de Sopa de Cabra).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada