dissabte, 4 de gener del 2014

Nova Banda tribut al grunge











Seattle-sound Tribut


Banda tribut al grunge, amb Jordi Comasòlivas, Oriol Cardona, David Calmaestre i Victor Garcia.

Descripció

El Seattle Sound (So de Seattle) és com de vegades s’anomena al grunge, moviment sorgit a Seattle a la dècada dels 90 i que, en realitat, engloba diferents sons derivats del hard rock, noise rock, heavy metal o punk.

Així, el grunge, més que un gènere musical, va ser una filosofia, un estil de vida i una autèntica moda amb símbols com les camises de franel·la a quadres, els texans trencats i les... llargues i despentinades melenes; un look descuidat que feia honor al significat de la paraula “grunge”.

Seattle, ciutat tranquil·la i de gent senzilla, va esdevenir l’epicentre mundial de l’escena musical underground amb bandes com Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice in chains, etc. Bandes que en poc temps van ser catapultades de l’anonimat a la fama i van esdevenir autèntics fenòmens mundials de vendes.

“Seattle Sound”, la banda que aquí presentem, sorgeix de la necessitat que senten quatre ex-grunges de tornar a portar a escena els grups, els temes, el so i l’actitud d’aquella generació. Han passat alguns anys, i les llargues melenes ja no hi son, però el so de Seattle torna ara amb la mateixa força des d’Osona






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada