dimarts, 8 d’octubre del 2013

Juli Piris - Presentació Disc Señales Acuáticas





Nascut a Campdevànol (Girona) compositor, cantant i guitarrista.
A la primerenca edat de 9 anys el seu germà li ensenya a tocar la guitarra i des de llavors no ha deixat de tocar-la, als 16 anys comença a estudiar solfeig i instrument a Vic (Barcelona), poc més tard el 88 forma el seu primer grup al costat d'un amic "versionant" Beatles ","Rollings Stones" etz i atrevint-se a compondre alguna cançó pròpia.


Durant els primers 90 forma part en diversos grups de Rock de la província de Barcelona com guitarrista i cantant, A mitjan aquesta dècada s'estableix a Vélez Màlaga ja que li ofereixen treballar amb una orquestra de la zona "ORQUESTRA VELESUR" - (95-99), Posteriorment anomenada "LA DIALL ORQUESTRA" més endavant com baixista a "LA DINAMICA ORQUESTRA" - (00-01) A Màlaga compagina el seu treball en les orquestres i també actua en solitari per molts llocs de la costa del sol sempre acompanyat de la seva guitarra acústica per Pub s, Bars, sales de concerts i allà on és requerit per animar amb versions de temes clàssics del rock i incloent temes propis, aquests últims els va arxivant per a un futur realitzar el seu somni, gravar el seu primer treball discogràfic.


Mentrestant des del 2006 fins al 2009 segueix treballant en el "GRUP MUSICAL ALALBA" de Nerja ( Màlaga ) per arreu d'Andalusia animant fires i festes, però no deixa de compondre temes propis i en una escapada a Barcelona a principis de 2007 grava una maqueta de cinc temes en acústic que porta per títol "Una tarde de estudio a Mil kilómetros” Actualment viu a la província de Barcelona des del 2009 però no ha perdut el vincle del sud i de tant en tant baixa a fer algun concert.





En2008 funda la banda cover "BURRO EL ÚLTIMO " versions de "LOS BURROS" i "EL ÚLTIMO D ELA FILA.
Molt actiu i polifacètic ... gravar la maqueta en 2007 li deixa bon gust de boca i poc a poc reuneix una excel · lent banda de músics, també bons amics d’ en Juli per durant la primavera-estiu del 2010 assajar els temes previstos per a la gravació del seu primer CD "SEÑALES ACUÁTICAS“ l'octubre del mateix any la banda está a punt i entren a gravar les primeres bases del disc. Produït per Carlos Ruiz Bosch "Litus", Josep Maria Llongueras "LLongue" i coproduït pel mateix Juli Piris, la gravació es realitza a LP estudis de Torredembarra (Tarragona) entre octubre de 2010 / setembre de 2011, la Gravació i mescles va a càrrec de "Llongue".
Mastering al novembre del 2011 per Valentí Adell en Vapor Studio (Sabadell), Aquest disc veu la llum a finals de maig de 2012.
En aquest disc a part de la seva banda habitual que l'acompanya en els directes han participat bons amics, alguns d'ells amb una brillant carrera que han deixat el seu toc personal col · laborant en el disc, són els següents:

Josep Maria Llongueras "Llongue", Oest STV, Pep Poblet, Rosa Pujol i Joan Tena.
La presentació del disc amb la banda es realitza el 9 de juny a Manresa i el 14 de setembre a Vic i estan pendents tancar diverses dates per al seu poble natal i altres punts del país.
La mateixa banda que grava els temes l'acompanya en directe


LA BANDA DE PIRIS SÓN:
Joan Molina:, Bateria i percussió
Gaby Vergara: Baix Elèctric
Litus Ruíz: Piano, Teclats, Guitarra Acústica i Elèctrica, cors
Juli Piris: Veu, Guitarra Acústica i Elèctrica


El primer treball de Juliol Piris és molt variat en estils entren el Pop, el Rock, Funky, SwingJazz, Latin Rock, Hard rock, Balada, Ètnica.
Temes quotidians, intimistes, cançons que parlen d'històries que ens succeeixen a tots, de amor, desamor, de saltar els obstacles malgrat els cops de la vida, també dedica una cançó a longeus rockers i fa esment a cançons que van marcar una època dins del rock n 'roll, un tema ecològic el que dóna títol a l'Àlbum amb un toc d'humor i donant esperança, en definitiva despullant sentiments propis i dibuixant històries que poden ser molt properes.
Un treball fet amb molt afecte i amb un equip humà i de professionals increïble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada